Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresk omelett

Gresk omelett

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gresk omelett med en god salat.

I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 16.03.2025 21:32:58 handleliste stengt