Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLING MED KARRI

Hjemmelaget babymat med karrikylling

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. søtpotet
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl kokt ris
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1272 kcal
Fett 66 g
Protein 63 g
Karbohydrater 95 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er gøy å lage sin egen spedbarnsmat! Her viser vi deg hvordan du kan lage en smaksrik karrivariant med kylling.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. søtpotet
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl kokt ris
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1272 kcal
Fett 66 g
Protein 63 g
Karbohydrater 95 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap.

Frys gjerne ned i små porsjoner. Husk å avkjøl maten og putt den i fryseren raskt, gjerne før maten er kald.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 12.12.2024 15:31:58