Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 24 stk. små potet

Soppstuing:

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 628 kcal
Fett 35 g
Protein 34 g
Karbohydrater 39 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 24 stk. små potet

Soppstuing:

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 628 kcal
Fett 35 g
Protein 34 g
Karbohydrater 39 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 14.12.2024 10:39:30