Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta Alfredo med kylling

Kylling Alfredo

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tagliatelle , pappardelle eller annen båndpasta
  • 1 l vann
  • 0,5 dl salt
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje eller smør
  • 200 g parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 773 kcal
Fett 22 g
Protein 70 g
Karbohydrater 70 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta Alfredo er en italiensk klassiker, og servert sammen med stekt kyllingfilet får du en middag med enda mer smak og næring! Topp gjerne med frisk bladpersille og kvernet pepper.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tagliatelle , pappardelle eller annen båndpasta
  • 1 l vann
  • 0,5 dl salt
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje eller smør
  • 200 g parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 773 kcal
Fett 22 g
Protein 70 g
Karbohydrater 70 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kyllingfilet med ratatouille 3c (ekstra)

Del kyllingfilet i skiver eller tvers over, og server med en gang. Gjerne med litt hakket persille, pepper og litt ekstra parmesan.

Pasta Alfredo med kylling

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 16:58:07