Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling i form

Kylling i form

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllinglår naturell eller ferdig grillet kylling
  • 200 g sopp
  • 1 stk. løk
  • 2 glass ferdig soppsaus
  • 1,5 dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (15)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Middager som gjør seg selv er en redning på hektiske dager. Kylling i kremet soppsaus er en kjapp og god hverdagsmiddag. Server gjerne med et godt brød til!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllinglår naturell eller ferdig grillet kylling
  • 200 g sopp
  • 1 stk. løk
  • 2 glass ferdig soppsaus
  • 1,5 dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dryss over hakket gressløk og friske tyttebær før servering.

Kylling i form

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Magdalena Bakke

    Kva har skjedd med denne oppskrifta? Den var tusen ganga bedre slik den var før. Kan de legge ut igjen den gamle?

    • Marta Ravnsborg

      Hei, Magdalena! Vi har ikke justert på oppskriften. Kan det være en annen oppskrift på kyllingform du har brukt tidligere? Hilsen Marta, MatPrat

  • Hilde Røise

    Fikk ikke tak i annet enn pose soppsuppe. Kan jeg bruke det og eventuelt hvor mye? Hilsen Hilde

    • Marit Løvbrøtte

      Hei! Du kan sikkert bruke en posesuppe, men siden en boks hermetisk soppsuppe er på 4 dl bør du antagelig måle opp og bruke denne mengden. Vent litt med vannet og smak deg frem, så blir det nok bra. Hilsen Marit, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 15.03.2025 07:33:54 handleliste stengt