Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med eplesaus

Kyllingfilet med eplesaus

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og rødløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er såvidt varmet (uten at de sprekker).

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Runar Andersen

    Jeg lagde denne og sausen var kjempegod! Litt uvanlig, men nydelig smak. Rødløk og epler kommer jeg ikke til å ha igjen i denne rett, men mulig jeg stekte det litt for mye.

  • Torbjørn Williams

    Hei:) Er det riktig med kremfløte i sausen, og ikke matfløte?

    • Cecilie Maske

      Hei, Torbjørn! Om du vil ha kremfløte eller matfløte er egentlig hipp som happ! Foretrekker du matfløte, så bruk det. Créme fraîche duger også. Lykke til! Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 14.03.2025 20:47:26 handleliste stengt