Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med tomat vårløk og lime

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 483 kcal
Fett 10 g
Protein 51 g
Karbohydrater 42 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 483 kcal
Fett 10 g
Protein 51 g
Karbohydrater 42 g

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  2. Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
  3. Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.
  4. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.

Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 20:22:32