Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Ingredienser

porsjoner

Agurksalat:

  • 0,5 stk. agurk
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ss hakket frisk koriander

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet er utrolig mørt og passer perfekt på et grillpyd. På noen få minutter er spydet ferdig grillet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Agurksalat:

  • 0,5 stk. agurk
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingspyd med agurksalat og nanbrød. Litt rømme smaker også godt. Pynt med noen limebåter.

Vil du lage nanbrød fra bunnen av, så har vi en kjempegod oppskrift du bør prøve!

Unngå brente grillspyd

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 12.12.2024 19:52:43