Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår i kokosmelk

Kyllinglår i kokosmelk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og curry paste gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten. Med ferdig grillede kyllinglår har du maten på bordet på 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:21:36