Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår i kokosmelk

Kyllinglår i kokosmelk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og curry paste gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten. Med ferdig grillede kyllinglår har du maten på bordet på 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Joachim Vik

    Kan 15 minutter på 200 grader være litt for liten steketid? Jeg gjorde det som oppskriften sa og når jeg da tok ut kyllingen så var den blodig og rå inni

    • Cecilie Maske

      Hei, Joachim! I oppskriften bruker vi ferdig grillede kyllinglår. De er gjennomstekte i utgangspunktet, og skal bare varmes. Om du lager retten med rå kyllinglår er steketiden 35-40 minutter. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 14.03.2025 11:09:49 handleliste stengt