Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lune endiver , appelsinsaus med krydder - stemningsbilde tilbehør jul

Lune endiver

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Endiver, også kalt sikori, er bitter i smaken, men når den blir varmebehandlet får den en søtere smak. Den kan grilles, stekes i pannen, smørdampes eller bakes i ovnen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 16.07.2024 14:48:18