Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medisterkaker med pære- og radicchiosalat

Medisterkaker med pære- og radicchiosalat

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdig stekt medisterkake

Pære- og radicchiosalat:

  • 2 stk. pære
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 1 stk. friséesalat
  • 0,5 dl valnøttkjerner
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 791 kcal
Fett 59 g
Protein 31 g
Karbohydrater 32 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdig stekt medisterkake

Pære- og radicchiosalat:

  • 2 stk. pære
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 1 stk. friséesalat
  • 0,5 dl valnøttkjerner
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 791 kcal
Fett 59 g
Protein 31 g
Karbohydrater 32 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server varme medisterkaker med den friske salaten.

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i ca. 10 minutter.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2024 03:22:30