Hopp til hovedinnhold
matprat logo
PYTT I PANNE MED SPEILEGG

Pytt i panne med speilegg

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss smør eller margarin
  • 4 stk. egg
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 520 kcal
Fett 38 g
Protein 28 g
Karbohydrater 15 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss smør eller margarin
  • 4 stk. egg
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 520 kcal
Fett 38 g
Protein 28 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pytt i panne er klassisk restemat og alle ingrediensene kan både byttes ut med andre og varieres i mengde. Mange vil ha både sennep og ketchup ved siden av. Syltede rødbeter eller agurker og tyttebærsyltetøy er også tradisjonelt tilbehør. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 12:36:08