Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet.
Pytt i panne er klassisk restemat og alle ingrediensene kan både byttes ut med andre og varieres i mengde. Mange vil ha både sennep og ketchup ved siden av. Syltede rødbeter eller agurker og tyttebærsyltetøy er også tradisjonelt tilbehør.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.