Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pai med juleskinke og rødkål

Pai med juleskinke og rødkål

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss honning
  • 500 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Fyll:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 742 kcal
Fett 43 g
Protein 49 g
Karbohydrater 38 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss honning
  • 500 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Fyll:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 742 kcal
Fett 43 g
Protein 49 g
Karbohydrater 38 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 22.12.2024 07:03:01