Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med kylling og krepsehaler 1.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

Pasta med kylling og krepsehaler 2.jpg

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.

trinn du kan merke av
Pasta med kylling og krepsehaler 3a.jpg
Pasta med kylling og krepsehaler 3b.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler 4.jpg

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Kari Sør

    Hvorfor står det 400 pk til kun 2 personer??? (ingredienslisten)

    • Cecilie Maske

      Hei, Kari! Det er godt vi har folk som deg med skarpt blikk som hjelper oss å finne feil i oppskriftene!! Her har det nok skjedd en feil ved innlegging av oppskriften. Jeg har rettet opp. Hilsen Cecilie, MatPrat

  • Martin Hellesø

    Laget denne retten nå nettopp for mine foreldre som kom hjem fra jobb og var slitne. Dette var en skikkelig rask og god rett. Takk. Fin matopplevelse, blir å gjenta seg ved en senere anledning.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 14.03.2025 21:18:21 handleliste stengt