Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rekordsuppe

Enkel suppe med suppeboller

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 boks suppeboller à 400 g
  • 1 pk frossen lapskausblanding à 800 g
  • 1 l vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Enkel hverdagssuppe med kjøttbuljong, lapskausblanding og ferdige suppeboller.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 boks suppeboller à 400 g
  • 1 pk frossen lapskausblanding à 800 g
  • 1 l vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann med buljongterninger. Ha i grønnsaker og suppebollene.
  2. La det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Suppen passer godt sammen med rundstykker, prøv for eksempel Opplysningskontoret for brød og korn sine grove rundstykker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:16:03