Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med appelsinsalat

Røkt svinekam med appelsinsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g røkt og kokt svinekam

Honning- og sennepssaus:

  • 2 ss honning
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 1 ts revet frisk ingefær

Appelsinsalat:

  • 500 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 8 stk. reddik
  • 100 g pistasjnøtter
  • 2 stk. appelsin
  • 100 g norsk chevre (hvit geitost)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av røkt og kokt svinekam, servert med frisk og crunchy appelsinsalat - en skikkelig god rett som krever minimalt med innsats. Salaten serveres med en nydelig honning- og sennepssaus som er med på å sette prikken over i'en. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g røkt og kokt svinekam

Honning- og sennepssaus:

  • 2 ss honning
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 1 ts revet frisk ingefær

Appelsinsalat:

  • 500 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 8 stk. reddik
  • 100 g pistasjnøtter
  • 2 stk. appelsin
  • 100 g norsk chevre (hvit geitost)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Røkt svinekam med appelsinsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 14:26:51