Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt sei med sopp

Stekt sei med sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri seifilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g aromasopp
  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g ferdig vasket grønnkål
  • 1 ss sesamolje (kan utelukkes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1495 kcal
Fett 16 g
Protein 131 g
Karbohydrater 183 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri seifilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g aromasopp
  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g ferdig vasket grønnkål
  • 1 ss sesamolje (kan utelukkes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1495 kcal
Fett 16 g
Protein 131 g
Karbohydrater 183 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 18:12:03