Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Tikka med eple og spinat 1.jpg

Svin Korma med epler og spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørr basmatiris
  • 400 g ytrefilet av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørr basmatiris
  • 400 g ytrefilet av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 3c
Svin Tikka med eple og spinat 3b.jpg
Svin Tikka med eple og spinat 3c.jpg

Svin Tikka med eple og spinat 4.jpg

Server den smakfulle gryten med ris.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Marthine Gjølberg

    Resultatet ser helt likt ut som på bilde. Smaken er ok men er for mild, noe manglet. Finner det nok ut senere :) Den var enkel å lage. Gir 4/6

  • Ola Hagen

    Vin: Hvit, Casillero del Diablo

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13065, server:MP-PRD-WEB13 17.02.2025 23:06:52 handleliste stengt