Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa.
Du trenger: Juleskinke, epler, rødløk, brokkoli, margarin, potetmospulver, sennep, salt og pepper.
Lag gjerne potetmos fra bunnen av. Del poteter i små biter og kok dem i usaltet vann til de er møre. Stapp dem og tilsett en smørklatt, litt melk, salt og pepper.
En rask rett som setter deg i en lett julestemning er nå ferdig.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.