Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med laks og revet egg

Surdeigsbrød med laks og revet egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 514 kcal
Fett 37 g
Protein 25 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gylne skiver av surdeigsbrød toppet med majones, røkelaks, vårløk og egg. Her har vi latt oss inspirere at det virale trikset med å rive kokt egg over sandwichen for å skape en fantastisk luftig konsistens på egget. Perfekt til frokost, lunsj eller som en enkel og god middag når du er alene. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 514 kcal
Fett 37 g
Protein 25 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Surdeigsbrød med laks og revet egg

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB15 11.12.2024 13:27:20