Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med revet egg

Surdeigsbrød med revet egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 355 kcal
Fett 24 g
Protein 14 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på et skikkelig god smørbrød? Smak på dette: sprø skiver av surdeig topp med revet kokt egg, yoghurt, chiliolje og frisk dill. Dette er frokosten for deg som virkelig vil kose deg, og de luftige trådene av kokt egg som rives over skiven setter virkelig prikken over i’en her.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts chiliolje
  • 1 ts frisk dill
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 355 kcal
Fett 24 g
Protein 14 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med en gang.

Surdeigsbrød med revet egg

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

Podcast-episode: Alt du kanskje lurer på om surdeig

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 23.11.2024 14:18:18