Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Toast med lam og glasert løk

Toast med lam og glasert løk

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig stekt lammeskank
  • 400 g chevre (hvit geitost)
  • 8 skiver brød
  • 2 ss smør

Glasert løk:

  • 2 stk. rødløk
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 dl vann , evt. rødvin eller eplejuice
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1003 kcal
Fett 62 g
Protein 55 g
Karbohydrater 52 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Varm toast med smeltet ost kan varieres på utallige deilige måter! Denne toasten har vi fylt med glasert rødløk, chévre og lammekjøtt. Her kan du bruke ferdig tilberedt lammeskank fra butikken for den raske varianten, eller tilberede skanken selv. Denne retten er også supergod å lage som en koserett med rester av for eksempel lammestek.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig stekt lammeskank
  • 400 g chevre (hvit geitost)
  • 8 skiver brød
  • 2 ss smør

Glasert løk:

  • 2 stk. rødløk
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 dl vann , evt. rødvin eller eplejuice
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1003 kcal
Fett 62 g
Protein 55 g
Karbohydrater 52 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 14:51:11