Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomatsuppe med kjøttdeig

Tomatsuppe med kjøttdeig

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pose tomatsuppe
  • 200 g pastaskruer , gjerne fullkorn
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et raskt og godt måltid den dagen du har ekstra dårlig tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pose tomatsuppe
  • 200 g pastaskruer , gjerne fullkorn
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan også lage tomatsuppe fra bunnen av og servere med samme tilbehør.

Du kan også benytte tacorester i suppa som ekstra ingredienser. Husk at du kan velge blant mange forskjellige varianter av tomatsuppe.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Arlene Aaøyen

    Takk! god idea å ha karb deig oppi!! den lager jeg i dag :)

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 15.03.2025 12:17:07 handleliste stengt