Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torsk med spekeskinke

Ovnsbakt torsk med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 4 skiver spekeskinke
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 pk ruccula
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 347 kcal
Fett 17 g
Protein 42 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ovnsbakt torsk krydret med pepper og surret inn i en god spekeskinke blir snadder hverdagsmat. Bak tomater med fisken i stekeovnen, lag en grønn og deilig rucculasaus, og kok potet og brokkoli. Enkelt, sunt og godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 4 skiver spekeskinke
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 pk ruccula
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 347 kcal
Fett 17 g
Protein 42 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her krydrer vi ikke med salt, fordi spekeskinken vi surrer rundt vil gi nok salt til fisken.

Anrett torskestykkene på tallerken med rucculasaus og brokkoli. Retten smaker også kjempegodt med kokt ris. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 24.11.2024 23:55:21