Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Urteschnitzel

Ytrefilet av svin med kremet pasta

Ingredienser

porsjoner

Krydderblanding:

  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss frisk bladpersille
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermiks

Kremet pasta:

  • 2 stk. snittet vårløk
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 400 g tagliatelle
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ytrefilet av svin i skiver er god og enkel hverdagsmat. Vi har laget pepperbiffer av svinebiffene og serverer med kremet pasta som tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Krydderblanding:

  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss frisk bladpersille
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermiks

Kremet pasta:

  • 2 stk. snittet vårløk
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 400 g tagliatelle

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 16.07.2024 07:38:09