Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkunbiff

Appelsinmarinert kalkunbiff

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff , evt. kalkunfilet skåret i biffer
  • ca. 10 stk. stjerneløk (delikatesseløk)

Appelsinmarinade:

  • 1 båt hvitløk i skiver
  • 2 ss soyasaus
  • ca. 2 ss revet frisk ingefær
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 3 ss olivenolje
  • 1 stk. stjerneanis

Juskokte knaskerøtter:

  • ca. 1 dl appelsinjuice
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 klype sukker
  • 1 pose knaskegulrøtter

Rødvinsaus:

  • 1 pk rødvinsaus
  • 1 ss balsamicoeddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 391 kcal
Fett 11 g
Protein 48 g
Karbohydrater 22 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Appelsinmarinerte kalkunbiffer serveres med juskokte knaskerøtter og ferdig rødvinsaus fra pose som er smakt til med smør og balsamicoeddik.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff , evt. kalkunfilet skåret i biffer
  • ca. 10 stk. stjerneløk (delikatesseløk)

Appelsinmarinade:

  • 1 båt hvitløk i skiver
  • 2 ss soyasaus
  • ca. 2 ss revet frisk ingefær
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 3 ss olivenolje
  • 1 stk. stjerneanis

Juskokte knaskerøtter:

  • ca. 1 dl appelsinjuice
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 klype sukker
  • 1 pose knaskegulrøtter

Rødvinsaus:

  • 1 pk rødvinsaus
  • 1 ss balsamicoeddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 391 kcal
Fett 11 g
Protein 48 g
Karbohydrater 22 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kalkunbiff på en seng av juskokte knaskegulrøtter, stekte stjerneløk og lettkokte grønnsaker. Tilsmakt rødvinssaus fra pose og kokte poteter passer bra til.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 08:59:34