Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asiatisk kålsalat

Asiatisk kålsalat

Ingredienser

porsjoner

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander

Dressing:

  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 111 kcal
Fett 1 g
Protein 3 g
Karbohydrater 18 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god kålsalat er supergodt tilbehør. Her har du en frisk asiatiskinspirert variant med koriander, soyasaus og ingefær. Passer perfekt til lyst kjøtt av kalkun, kylling og svin.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander

Dressing:

  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 111 kcal
Fett 1 g
Protein 3 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB14 01.09.2024 02:51:45