Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges i stekeovn

Asparges i stekeovn

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt hvit eller frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet vellagret ost , f.eks. parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 70 kcal
Fett 6 g
Protein 2 g
Karbohydrater 1 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Selv om vi kan få frisk asparges hele året, er det noe helt spesielt med den aspargesen som kommer om våren og på forsommeren. Er du ekstra heldig, får du asparges plukket i Norge. Så god i seg selv at den nesten ikke trenger noe mer enn et dryss salt. Eller litt revet parmesan.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt hvit eller frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet vellagret ost , f.eks. parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 70 kcal
Fett 6 g
Protein 2 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med én gang.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 30.12.2024 15:48:52