Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt havregrøt med eple

Bakt havregrøt med eple

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. eple
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts vaniljesukker
  • 1 dl vann
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts rapsolje
  • 1 ts honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 549 kcal
Fett 30 g
Protein 17 g
Karbohydrater 46 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grøt er ikke bare trendy, det er også veldig allsidig. Bak havregrøten i stekeovnen!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. eple
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts vaniljesukker
  • 1 dl vann
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts rapsolje
  • 1 ts honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 549 kcal
Fett 30 g
Protein 17 g
Karbohydrater 46 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 15:22:21