Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert biff med grønnsakesspyd

Biff med grønnsaker på grillspyd

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 333 kcal
Fett 11 g
Protein 47 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du en rask og ekstra smakfull middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 333 kcal
Fett 11 g
Protein 47 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

  1. Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Grilling

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 22:35:15