Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med frisk kålsalat

Biff med lun kålsalat

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 23 g
Protein 42 g
Karbohydrater 33 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig biff med lun kålsalat og ovnsstekte poteter. Med en frisk urtedressing på siden blir dette like godt på tirsdag som på fredag!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 23 g
Protein 42 g
Karbohydrater 33 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Kokketips: Noen fedd hvitløk og litt frisk timian i pannen under steking gir ekstra smak og kjærlighet.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 12:52:08