Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med frisk kålsalat

Biff med lun kålsalat

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig biff med lun kålsalat og ovnsstekte poteter. Med en frisk urtedressing på siden blir dette like godt på tirsdag som på fredag!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Kokketips: Noen fedd hvitløk og litt frisk timian i pannen under steking gir ekstra smak og kjærlighet.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 14:26:40