Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med bakte rotgrønnsaker

Biff med bakte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss frisk persille

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g små potet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlige norske rotgrønnsakerer suverene å bake i ovnen - det får fram sødme og smak, og kan matches med både kjøtt og fisk. Her serverer vi rotgrønnsakene med en saftig biff av norsk storfe. Nam!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss frisk persille

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g små potet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Biff med bakte rotgrønnsaker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 14:23:29