Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bulgursalat med kyllingfilet

Bulgursalat med kyllingfilet

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g bulgur
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 5 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 1 dl sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 30 g hasselnøtter ristet i panne
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 506 kcal
Fett 22 g
Protein 43 g
Karbohydrater 28 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Servert med saftig kyllingfilet, oliven, soltørket tomat og urter blir dette en deilig hverdagsmiddag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g bulgur
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 5 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 1 dl sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 30 g hasselnøtter ristet i panne
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 506 kcal
Fett 22 g
Protein 43 g
Karbohydrater 28 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du skal riste hasselnøtter i panne steker du dem i en tørr stekepanne til de er gylne, eller til skallet begynner å sprekke opp. Husk å riste på pannen slik at nøttene blir jevnt stekt. Gni dem i et tørt kjøkkenhåndkle etterpå, slik at skallet løsner.

Bulgursalat med kyllingfilet

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 19:18:54