Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg i spicy bønnegryte

Egg i spicy bønnegryte

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 boks chilibønner
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 8 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Enten du vil ha en deilig helgefrokost, en spenstig lunsjrett eller en digg hverdagsmiddag passer denne eggeretten midt i blinken! Eggene har fått følge av en spicy tomat- og bønnegryte, og er toppet med frisk basilikum og deilig parmesan. Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 boks chilibønner
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 8 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med revet parmesan og eventuelt basilikum.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Sten Ruben Erlandsen

    Skal det koke med eller uten lokk, hva anbefaler dere? 😊

    • Cecilie Maske

      Hei, Sten Ruben! Det kan være lurt å sette lokk på etter at eggene er knekket i for at de skal bli ferdig fortere. Hilsen Cecilie, Matprat

  • Pål Nes

    Dette ligner veldig på retten Shakshuka. Anbefaler å lete etter oppskrifter på dette om denne oppskriften virker god.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 01.04.2025 09:09:02 handleliste stengt