Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ferske vårruller med biffkjøtt

Ferske vårruller med biffkjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 0,25 stk. fennikel i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne båter
  • 4 blader hjertesalat
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 4 stk. frisk grønn asparges , delt i to
  • 8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum)
  • 200 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts grovt pepper
  • 4 stk. rispapir

Dippsaus med vårløk:

  • 3 båter hvitløk , most i morter
  • 2 stk. vårløk most i morter
  • 1 stk. jalapeño , most i morter
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp er god fingermat som også kan serveres til forrett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 0,25 stk. fennikel i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne båter
  • 4 blader hjertesalat
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 4 stk. frisk grønn asparges , delt i to
  • 8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum)
  • 200 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts grovt pepper
  • 4 stk. rispapir

Dippsaus med vårløk:

  • 3 båter hvitløk , most i morter
  • 2 stk. vårløk most i morter
  • 1 stk. jalapeño , most i morter
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Biffsalat 3a
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server vårrullene sammen med dipp.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2025 09:54:29 handleliste stengt