Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med tomat og spinat 1

Frittata med tomater og spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 250 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 8 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. rød cherrytomat ,delt i to
  • 25 g parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 249 kcal
Fett 17 g
Protein 19 g
Karbohydrater 4 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 250 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 8 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. rød cherrytomat ,delt i to
  • 25 g parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 249 kcal
Fett 17 g
Protein 19 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

Frittata med tomat og spinat 2

Du trenger: egg, salt, pepper, olje, hvitløk, rødløk, cherrytomater, spinat og fersk parmesan.

trinn du kan merke av
Frittata med tomat og spinat 3a
Frittata med tomat og spinat 3b
Frittata med tomat og spinat 3c

Frittata med tomat og spinat 4

Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10875, server:MP-PRD-WEB13 14.08.2024 19:04:15