Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet torsk i folie

Grillet torsk i folie

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gul paprika
  • 2 stk. rød paprika
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gul paprika
  • 2 stk. rød paprika
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat. 

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 14.03.2025 00:55:22 handleliste stengt