Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glasert svinefilet med fylte paprika

Glasert svinefilet med fylte paprika

Ingredienser

porsjoner

Fylt paprika:

  • 2 stk. paprika
  • 1,5 begre rød cherrytomat (bruk gjerne rød og gul)
  • 1,5 ss grovhakket frisk basilikum
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Glaze:

  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss vann
  • 1 båt finhakket hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 219 kcal
Fett 5 g
Protein 37 g
Karbohydrater 5 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet svinefilet blir ekstra god med en smaksrik glaze. Servert med fylt, grillet paprika med cherrytomater og basilikum er dette supergod mat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Fylt paprika:

  • 2 stk. paprika
  • 1,5 begre rød cherrytomat (bruk gjerne rød og gul)
  • 1,5 ss grovhakket frisk basilikum
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Glaze:

  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss vann
  • 1 båt finhakket hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 219 kcal
Fett 5 g
Protein 37 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruker du steketermometer er fileten medium stekt når termometeret viser 70 °C og gjennomstekt ved 76 °C.

Server saftig svinefilet med fylte paprika.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:25:15