Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff i skiver på grillen

Grillet biff i skiver

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g mørbrad eller ytrefilet av storfe i skiver
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 222 kcal
Fett 10 g
Protein 34 g
Karbohydrater 0 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En perfekt grillet biff - gjør ekstra stas på grillmåltidet! Hvordan grille biffen, kan du se fremgangsmetoden på her.    

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g mørbrad eller ytrefilet av storfe i skiver
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 222 kcal
Fett 10 g
Protein 34 g
Karbohydrater 0 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Server gjerne med grillede grønnsaker, og grillet sitron - som du klemmer over kjøttet til slutt. 

Biff i skiver på grillen

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 24.11.2024 23:00:56