Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet biffspyd med søtpotet

Grillet biffspyd med søtpotet

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • saft fra 2 stk. appelsin og revet skall av halvparten
  • 200 g ferdigkuttet salatblanding

Grillede søtpoteter:

  • 400 g søtpotet
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet biffspyd med ytrefilet av storfe servert med søtpoteter og en enkel salat, gir et sunt og fargerikt måltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • saft fra 2 stk. appelsin og revet skall av halvparten
  • 200 g ferdigkuttet salatblanding

Grillede søtpoteter:

  • 400 g søtpotet
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pynt gjerne med spiselige blader og blomster når du serverer. Vi har brukt små blader og blomster av blomkarse.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB15 14.03.2025 21:11:02 handleliste stengt