Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Nykål, også kjent som sommerkål, smaker fantastisk på grillen! Den er enkel å tilberede og kan smaksettes sånn som du liker den. Smak gjerne til med smør, salt og pepper.
Sørg for at du får med litt av kjernen/stilkfestet på hver kålbåt. Slik sikrer du at båtene holder seg fine i formen under grilling.
Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".
Smak til med smør, salt og pepper, og server den gjerne som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.