Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet nykål

Grillet nykål

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 1 stk. purre
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 kvister frisk timian
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 140 kcal
Fett 5 g
Protein 4 g
Karbohydrater 15 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nykål, også kjent som sommerkål, smaker fantastisk på grillen! Den er enkel å tilberede og kan smaksettes sånn som du liker den. Smak gjerne til med smør, salt og pepper.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 1 stk. purre
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 kvister frisk timian
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 140 kcal
Fett 5 g
Protein 4 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sørg for at du får med litt av kjernen/stilkfestet på hver kålbåt. Slik sikrer du at båtene holder seg fine i formen under grilling.

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Smak til med smør, salt og pepper, og server den gjerne som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. 

Grillet nykål

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 17:43:02