Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet paprika med cherrytomat

Grillet paprika med cherrytomater

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 45 kcal
Fett 2 g
Protein 1 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Paprika og tomat er grønnsaker alle liker. Bland cherrytomat med hvitløk og basilikum, fyll det i en halv paprika, og du har et enkelt og superlekkert grilltilbehør til grillet kjøtt eller fisk!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 45 kcal
Fett 2 g
Protein 1 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden.

Grillet paprika med cherrytomat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 16:28:49