Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en porsjon quinoakaker - og du kan servere dem i en grønn, sunn bowl med avokado, eple og posjert egg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk kjøleskapskalde egg, de holder fasongen bedre fordi eggehviten er fastere.

 Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Episode 22 - Salater du får dilla på

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB11 26.04.2025 21:29:10 handleliste stengt