Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnkålsalat med kokt egg

Grønnkålsalat med kokt egg

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss nøytral olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 802 kcal
Fett 54 g
Protein 43 g
Karbohydrater 31 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig grønn salat med grønnkål og brokkoli! Eggeplommen blir til en god dressing, fetaosten bidrar med salt smak og mandlene gir god crunch. Her får du rene smaker, kombinert med ingredienser som er bra for deg. God appetitt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss nøytral olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 802 kcal
Fett 54 g
Protein 43 g
Karbohydrater 31 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fordel salaten i serveringsboller sammen med egg. Smuldre fetaost med fingrene og dryss over. Avslutt med litt presset sitron.

Grønnkålsalat med kokt egg

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 25.11.2024 07:29:12