Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Havregrøt med varme bjørnebær, sitronskall og knasende pistasjnøtter - for en luksusfrokost! Egg gjør grøten mer næringsrik, i tillegg til at den får en ekstra kremet og god konsistens. Ønsker du en proteinrik frokost er dette grøten for deg.
Topp havregrøt med varme bjørnebær, yoghurt, sitronskall og hakkede pistasjnøtter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.