Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helstekt indrefilet med ratatouille

Helstekt indrefilet med ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss hakket bladpersille ,timian eller salvie

Ratatouille:

  • 1 stk. løk
  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss hakket bladpersille ,timian eller salvie

Ratatouille:

  • 1 stk. løk
  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne svinefileten med ris, pasta eller potet.

Helstekt indrefilet med ratatouille

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Dag Anders Bodal

    Utrolig godt😎

  • Mabhanso Mabhanso

    To indrefileter på ca 600 gram krevde 90 minutters steketid, og da måtte vi skru opp temperaturen til 140 den siste halvtimen for å oppnå 65 grader kjernetemperatur.

    • Øivind Eriksen

      Står jo 20-20-25 min eller til termometer viser 65 grader

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 07.04.2025 16:18:06 handleliste stengt