Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helstekt ytrefilet av svin med asiatisk vri

Helstekt ytrefilet av svin med asiatisk vri

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 200 g fullkornris

Marinade:

  • 2 stk. sitrongress
  • 1 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 dl nøytral olje

Woksaus:

  • 3 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • saft av 1 stk. lime
  • 0,5 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 1 ts revet frisk ingefær

Wokgrønnsaker:

  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. rødløk i tynne båter
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 300 g østerssopp
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. granateple
  • 4 ss grovhakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 649 kcal
Fett 24.1 g
Protein 43.9 g
Karbohydrater 59.9 g
Jern 2.8 mg

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinert ytrefilet av svin i løvtynne skiver smaker utrolig godt sammen med knasende sprø wokgrønnsaker og en fyldig woksaus. God mat med god samvittighet!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 200 g fullkornris

Marinade:

  • 2 stk. sitrongress
  • 1 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 dl nøytral olje

Woksaus:

  • 3 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • saft av 1 stk. lime
  • 0,5 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 1 ts revet frisk ingefær

Wokgrønnsaker:

  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. rødløk i tynne båter
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 300 g østerssopp
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. granateple
  • 4 ss grovhakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 649 kcal
Fett 24.1 g
Protein 43.9 g
Karbohydrater 59.9 g
Jern 2.8 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server ytrefilet i løvtynne skiver med sprø wokgrønnsaker, en deilig saus og fullkornsris

Tilsett gjerne sausen i wokgrønnsakene mot slutten av steketiden.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 22.12.2024 12:52:29