Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hot kyllingkjøttdeig i salatblader alternativ 2

Hot kyllingkjøttdeig i salatblader

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk sobanudler (á 250 g), eventuelt fullkornsnudler
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til steking
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 potte frisk koriander

Dressing:

  • 2 ts sesamolje
  • 1 ss søt chilisaus
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss vann
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En sunn og god smaksbombe! Spicy kyllingkjøttdeig servert i salatblader med sobanudler og en frisk dressing med asiatiske smaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 pk sobanudler (á 250 g), eventuelt fullkornsnudler
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til steking
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 potte frisk koriander

Dressing:

  • 2 ts sesamolje
  • 1 ss søt chilisaus
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss vann
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 14.03.2025 12:57:53 handleliste stengt