Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indiskkrydrede-rotgronnsaker-195878-3

Indiskkrydrede rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på et nytt og spennende tilbehør til middagen? Prøv indiskkrydrede rotgrønnsaker med en eksotisk smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

 

Grønnsakene kan også pakkes i aluminiumfolie og bakes på grillen.

 

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Joachim Vik

    Hvor mange grader skal ovnen stå på?

    • Cecilie Maske

      Hei, Joachim! Takk for ditt skarpe øye! Grønnsakene skal stekes på høy temperatur, ca 130 grader. Det skal komme på plass.

      • Anna Rostrup

        130°C? Det er jo ikke så mye! Skal det kanskje være 230°C?

        • Marta Ravnsborg

          Det stemmer nok!

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB15 22.04.2025 19:20:28 handleliste stengt